Vinduespudser Virum

Vinduespudser i Virum

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Virum

Er du træt af selv at stå for vinduespudsningen derhjemme? Måske går der for lang tid imellem fordi der bare ikke er tid. Det forstår Barepuds godt. Vinduespudsning er ikke altid lige nemt og derfor er Barepuds klar til at hjælpe med en professionel vinduespudsning på dine hjemmeadresse eller i dine erhvervslokaler. Så kan du forvente et skinnende resultat hver gang uden striber og løbere på vinduerne.

Barepuds er klar til at hjælpe med vinduespudsning i Virum og hele Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi pudser også i andre byer som fx Holte, Bagsværd, Lundtofte og Søborg. Har du brug for at se en længere liste over hvilke byer vi pudser vinduer i, kan du se mere her.

Du kan også se vores kontaktoplysninger herunder eller bruge vores kontaktformular hvis du ønsker et gratis tilbud fra Barepuds.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Virum

Vil du både have glade naboer og rene vinduer? Så har Barepuds svaret på hvad du skal gøre. Hos Barepuds tilbyder vi nemlig naborabat til alle naboer der får pudset vinduer med samme interval. Hold dig derfor ikke tilbage med at gå sammen med dine naboer og bede om et tilbud med naborabat fra Barepuds. Vi står klar til at lave en den med fordelagtige aftale med jer.

Med naborabat, får du ikke bare den bedst mulige pris og bidrager til det gode naboskab. Du viser også at du tænker på miljøet. Når vi kun en gang skal køre til jeres vej i Virum sparer vi brændstof og dermed også på udledningen af Co2. 

Kontakt os sammen med dine naboer med en forespørgsel på naborabat og vær med til at passe på miljøet samtidig med at du sparer penge.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Virum

Rene og skinnende vinduer gør altså bare ens humør bedre og derfor er det skønt hvis der ikke går alt for lang tid fra gang til gang. Hos Barepuds har du mulighed for at oprette et abonnement på vinduespudsning så du året rundt kan have rene vinduer, der giver godt humør. Med abonnement hos Barepuds slipper du også for at bekymre dig om hvornår der er brug for at vinduespudseren kommer næste gang fordi vi på forhånd aftaler lige det interval du ønsker. Derudover sender vi dig en besked 3 dage før så du er forberedt på at kommer og pudser dine vinduer.

Endnu en fordel ved abonnement er at der er penge at spare. Faktisk kan du spare helt op til 50% af prisen pr. vinduespudsning alt efter hvilket interval du ønsker at vi pudser dine vinduer i. Jo oftere vi pudser dine vinduer, jo flere penge kan du spare. Når vi kan holde dine vinduer rene hele tiden, sparer vi ressourcer pr. pudsning og det skal selvfølgelig også afspejles i din pris. Hos Barepuds kan du med abonnement vælge at få pudset vinduer hver, hver anden, hver tredje, hver fjerde eller hver sjette måned. 

Benyt vores tilbudsformular øverst på siden og få nemt og hurtigt et uforpligtende tilbud på vinduespudsningen eller kontakt os direkte via mail eller telefon hvis du har brug for at høre mere om dine muligheder.

Læs mere

Billig vinduespudser i Virum

Ønsker du også at din vinduespudser i Virum ikke koster for mange penge? Hvis ja, er Barepuds det helt rigtige sted for dig. Barepuds pudser nemlig dine vinduer til en lav pris uden af gå på kompromis med et godt resultat. Længere nede på siden kan du se mere om hvordan det er muligt at spare endnu flere penge på en vinduespudsning hos Barepuds – du kan fx benytte dig af abonnement eller gå sammen med dine naboer og opnå naborabat. 

Du kan også skrive til Barepuds med det samme for en god pris på pudsning af dine vinduer i Virum.

Læs mere

Vinduespudser Virum priser

Men hvad er prisen egentlig på en vinduespudsning i Virum, tænker du måske? Hos Barepuds går vi som sagt op i kvalitet. Vi sørger derfor altid for at bruge de bedste mærker og det bedste udstyr. Prisen på din vinduespudsning afhænger dog primært at tre andre ting. Nemlig hvor mange ruder du ønsker at få pudset, hvor nemt det er for vores pudser at komme til ruderne samt hvilket udstyr vi skal bruge – om vi kan bruge vaskeanlæg eller om der skal benyttes skvis. Tillæg i prisen kan forekomme hvis du ønsker at tilføje ekstra ydelser. Det kan fx være at du ønsker at vi aftørrer de udvendige karme på dine vinduer efter vinduespudsningen. Er du i tvivl om hvad der indgår i basisprisen på din vinduespudsning eller hvilke tillægsydelser du har mulighed for at tilføje til din vinduespudsning, kan du læse mere i vores FAQ eller kontakte os for yderligere vejledning. Er du interesseret i at vide hvordan du kan spare mest muligt, kan du læse om herunder.

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig.

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Virum fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud