Vinduespudser Holte

Vinduespudser i Holte

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Holte

Barepuds tilbyder professionel vinduespudsning i Holte og fordi vi allerede har andre kunder i byen, kan vi hurtigt og billigt komme forbi næste gang du har brug for at få pudset dine vinduer. Vi ønsker et sundt miljø for vores vinduespudsere og ikke mindst glad kunder. Vi benytter derfor miljøskånende produkter under vores vinduespudsninger, hvilket også bidrager til de reneste vinduer og det bedst mulige resultater.

Vi løser alle mulige slags vinduespudser opgaver i Holte, Rudersdal kommune og det resterende af Nordsjælland. Du kender helt sikkert byerne Nærum, Birkerød, Bagsværd og Lyngby og måske er du stødt på os der allerede. Er du i tvivl om vi pudser i den by du leder efter vinduespudser i, kan du se en fuld liste her. Finder du ikke den by du leder efter, skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os.

Har du brug for mere info om Barepuds og vores vinduespudsning i Holte, kan du se herunder eller kontakte os direkte pr. mail eller telefon for en uforpligtende snak.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Holte

Hos Barepuds holder vi ikke på goderne selv, nej vi deler ud af dem til vores kunder. Når vi sparer penge på brændstof, skal I som kunder selvfølgelig også have noget ud af det. Vi har hos Barepuds derfor indført naborabat. Går du sammen med din naboer og får alle pudset vinduer af Barepuds med samme interval, får I nemlig en bedre pris. 

Lad os ikke bare fokusere på prisen, men på en endnu vigtigere ting – nemlig miljøet. Hvordan er det muligt når man bare leder efter en vinduespudser, tænker du måske? Svaret er naborabat. Når vi sparer på brændstoffet, skruer vi også ned for udledningen af Co2. Er miljøet derfor vigtigt for jer på jeres vej eller område, er der god grund til at kontakte os for et tilbud allerede i dag.

Tag derfor allerede en snak med dine naboer i dag og bed Barepuds kontakte jer for den mest fordelagtige og miljøvenlige pris.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Holte

For at få en travl hverdag til at fungerer er det nogen gang nødvendigt at dele af den kører fast uden man behøver at tænke for meget over det. Hos Barepuds kan vi hjælpe dig med at gøre vinduespudsning til en af de ting der bare kører uden du egentlig behøver at holde så meget øje med det og huske på det fra gang til gang. Vi tilbyder nemlig fast aftale. Med fast aftale hos Barepuds skal du bare vælge hvor ofte vi skal pudse dine vinduer og så er vi ellers i gang. Vi giver dig besked 3 dage før vi kommer så du har mulighed for at være klar. Når vinduespudsningen er klaret, behøver du ikke at gøre mere end at nyde dine rene vinduer og vente på vi helt automatisk kommer igen næste gang.

Ønsker du at have rene vinduer hele året rundt anbefaler vi hos Barepuds at du får pudset dine vinduer mindst hver anden måned. Du undgår på den måde at snavset på vinduerne når at sætte sig alt for godt fast og vi sparer derfor ressourcer på vinduespudsningen fra gang til gang. At vi sparer på vores ressourcer, skal selvfølgelig også komme til gode og du kan derfor spare penge hvis du får pudset dine vinduer ofte. Faktisk er det muligt at spare helt op til 50% pr. vinduespudsning alt efter hvilket interval du vælger. Med fast aftale hos Barepuds kan du vælge mellem følgende intervaller: hver, hver anden, hver tredje, hver fjerde eller hver sjette måned. Har du brug for et andet interval er du stadig altid velkommen til at ringe til os for at se om vi kan hjælpe dig med en løsning.

Uanset om du er parat til at bestille en fast aftale med det samme eller om du har brug for mere vejledning, sidder Barepuds klar til at hjælpe dig ved mailen og telefonen.

Læs mere

Billig vinduespudser i Holte

Vil du bare gerne have rene vinduer, men ønsker ikke at grave for dybt i pengepungen for at få det? Så kan Barepuds hjælpe dig. Vi er klar over at vinduespudsning hos de fleste er en tilbagevendende udgift og det behøver derfor ikke at være for dyrt at få det gjort. Hos Barepuds kan det lade sig gøre ikke at ofre for mange penge på vinduespudsningen og det er helt uden du behøver at gå på kompromis med din forventning til et strålende resultat. Se hvordan det blandt andet er muligt herunder.

Er du klar til at bestille en vinduespudsning hos Barepuds så kontakt os med det samme og vi vender tilbage med den bedst mulige pris.

Læs mere

Vinduespudser Holte priser

Prisen på en vinduespudsning kan være meget forskellig alt efter hvad du ønsker og forventer af vinduespudsningen. Hos Barepuds giver vi i første omgang en pris ud fra tre hovedkriterier: 1) hvor mange glas ønsker du at få pudset, 2) hvor nemt er det for vores vinduespudser at nå glassene og 3) hvordan kan vi pudse glassene – med skvis eller med vaskeanlæg? Når basisprisen er på plads har du mulighed for at tilvælge forskellige ydelser. Det kan fx være at du ønsker at vi også aftørrer de udvendige karme på dine vinduer. Dette vil lægge et lille tillæg på prisen. Du har mulighed for at varierer pudsningen fra gang til gang, så længe det aftales med Barepuds inden vi kommer og pudser dine vinduer. Det kan fx være at vi nogen gange skal pudse dine vinduer indvendig og andre gange skal vi ikke. Ønsker du en mere præcis vurdering af en pris på en vinduespudsning hos dig er du velkommen til at kontakte os.

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig.

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Holte fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud