Vinduespudser Roskilde

Vinduespudser i Roskilde

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Roskilde

Er du træt af selv at stå for vinduespudsningen derhjemme? Måske går der for lang tid imellem fordi der bare ikke er tid. Det forstår Barepuds godt. Vinduespudsning er ikke altid lige nemt og derfor er Barepuds klar til at hjælpe med en professionel vinduespudsning på dine hjemmeadresse eller i dine erhvervslokaler. Så kan du forvente et skinnende resultat hver gang uden striber og løbere på vinduerne.

Barepuds er klar til at hjælpe med vinduespudsning i hele Roskilde og hele Roskilde Kommune. Vi pudser også i andre byer som fx Hedehusene, Karlslunde, Høje-Taastrup med flere. Har du brug for at se en længere liste over hvilke byer vi pudser vinduer i, kan du se mere her.

Du kan også se vores kontaktoplysninger herunder eller bruge vores kontaktformular hvis du ønsker et gratis tilbud fra Barepuds.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Roskilde

Barepuds går især op i to ting. Vi går op i at have glade kunder og så går vi op i miljøet. Vi har fundet en løsning på hvordan vi kan slå de to ting sammen – nemlig med naborabat. Men hvad er naborabat? Hos Barepuds kan man som kunde opnå naborabat, hvis man sammen med sine naboer får pudset vinduer med samme interval. Rent praktisk skal du og dine naboer blot kontakte Barepuds for et tilbud med naborat. I får hver især en pris, men prisen vil indeholde en rabat. Jo flere naboer i går sammen, jo mere naborabat er der at hente.

Når Barepuds har mulighed for at planlægge vores ruter med så lidt kørsel som muligt sparer vi penge på brændstoffet og det skal selvfølgelig også komme vores kunder til gode. Men hvad har det med miljøet at gøre? Jo færre gange Barepuds skal køre til jeres vej i jeres område, jo mindre brændstof bruger vi. Vi ved alle at brændstof er en af de mest miljøforurenende faktorer i dag og vi gør derfor alt hvad vi kan for at spare på brugen af den. Det har I som kunder altså også mulighed for at bidrage til ved at gå sammen som nabolag.

Kontakt os sammen med dine naboer med en forespørgsel på naborabat og vær med til at passe på miljøet samtidig med at du sparer penge.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Roskilde

Kan man blive i andet end godt humør når vinduerne lige er blevet pudset og solen skinner ind igennem dem? Vi kender i hvert fald den gode følelse. Lige så ærgerlig kan følelsen være når man ikke får det gjort i den travle hverdag. Barepuds kan sørge for at du aldrig mere behøver at pudse dine vinduer selv, samtidig med at du heller ikke behøver at se på de beskidte vinduer mere end højst nødvendigt. Hos Barepuds har du nemlig mulighed for at oprette abonnement så vi helt automatisk kommer tilbage og pudser dine vinduer. Som kunde vælger du helt selv hvilket interval vi skal komme og pudse dine vinduer i og så kan du ovenikøbet spare helt op til 50% af prisen pr. pudsning, alt efter hvilket interval du vælger at vi skal pudse dine vinduer i. Vi sørger altid for at give dig besked om at vi kommer og pudser dine vinduer 3 dage før vi kommer, så du altid er forberedt.

Du vælger som sagt selv det interval du ønsker at få pudset vinduerne i. Hos Barepuds tilbyder vi primært følgende intervaller: hver, hver anden, hver tredje, hver fjerde og hver sjette måned. Men ønsker du et andet interval er vi åbne for en snak om hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Der er ingen binding i forbindelse med abonnement hos Barepuds. Det er derfor muligt at lave ændringer i din vinduespudsning helt indtil dagen inden vi kommer og pudser dine vinduer. 

Benyt vores tilbudsformular øverst på siden og få nemt og hurtigt et uforpligtende tilbud på vinduespudsningen eller kontakt os direkte via mail eller telefon hvis du har brug for at høre mere om dine muligheder.

Læs mere

Billig vinduespudser i Roskilde

Kvalitet og pris hænger ikke altid sammen. Høj kvalitet behøver ikke altid at koste dyrt. Sådan hænger det i hvert fald ikke sammen når du bestiller en vinduespudsning hos Barepuds. Hos Barepuds behøver du nemlig ikke grave alt for dybt i pengepungen for at kunne forvente en professionel vinduespudsning af høj kvalitet udført at en flink og dygtig vinduespudser. Vi bestræber os nemlig for hos Barepuds at holde prisen nede, så alle har mulighed for at være med. Men hvordan kan det lade sig gøre tænker du måske? Læs mere om herunder hvad Barepuds gør for at kunne sikre dig den bedste og billigste pris som kunde.

Du kan også skrive til Barepuds med det samme for en god pris på pudsning af dine vinduer i Roskilde.

Læs mere

Vinduespudser Roskilde priser

Hos Barepuds har vi fokus på et godt og sundt miljø hvorfor vi gør en ekstra indsats for at benytte miljøskånende produkter til vores vinduespudsninger. Vores valg af produkter handler dog kun om at sikrer os at du som kunde efterlades med det bedste resultat efter vinduespudsningen – produkterne afgør ikke prisen. Hos Barepuds kigger vi nemlig hovedsageligt efter tre ting når vi afgør hvad prisen på din vinduespudsning skal være. De tre kriterier vi kigger på er for det første for mange glas du ønsker at få pudset, for det andet om glassene er nemme at tilgå og for det tredje hvordan vi kan pudse din vinduer. Vi har både mulighed for at pudse dine vinduer med skvis og med vaskeanlæg, hvilket afhænger af dine vinduer. Henvender du dig til Barepuds for et tilbud er du velkommen til at sende din adresse, antallet af de glas du ønsker pudset, samt billeder af glassene, der skal pudses. Så har vi mulighed for at vurdere opgaven på afstand og deraf vende tilbage med en pris til dig. Viser det sig at vinduerne ikke er så nemt tilgængelige og vores vinduespudser derfor skal benytte sig at stige kan der forekomme ekstra tillæg på prisen. Du har også selv mulighed for at tilføje tillægsydelser hvis du fx ønsker at vi skal aftørre de udvendige vindueskarme efter vi har pudse dine vinduer.

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig.

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Roskilde fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud