Vinduespudser Tune

Vinduespudser i Tune

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Tune

Er det første gang du har brug for en vinduespudser eller er du ikke tilfreds med din nuværende og vil derfor gerne prøve noget nyt? Så er Barepuds klar. Vi stiller ikke krav til din opgave for at vi vil hjælpe dig. Din opgave kan være stor, lille, indvendig, udvendig, i privat hjem eller hos erhverv. Barepuds kan det hele!

Vi pudser ikke kun vinduerne i Tune, men faktisk hele Nordsjælland og omegn. Du har måske allerede stødt på os i byerne Solrød, Vindinge, Taastrup, Ballerup eller andre steder. Vil du se flere af de byer vi pudser vinduer i kan du klikke her.

Du kan også se vores kontaktoplysninger herunder eller bruge vores kontaktformular hvis du ønsker et gratis tilbud fra Barepuds.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Tune

Du har måske snakket med dine naboer om at kontakte en vinduespudser sammen, med henblik på at få en bedre pris. I så fald har Barepuds gode nyheder til jer. Vi elsker nemlig at bidrage til det gode naboskab og vi ønsker derfor at tilbyde alle de naboer, der får pudset med samme interval naborabat. Jo flere naboer I er om at gå sammen, jo bedre tilbud får I hver især fra Barepuds.

Fordelene ved naborabat vil ingen ende tage. Hvis Barepuds ikke kører ud til jeres område flere gange i løbet af en måned sparer vi på vores brændstof og dermed også på vores udledning af Co2. Det er naturligvis også en fordel for jer som kunder – hvem vil ikke gerne være med til at passe på klimaet. 

Kontakt os sammen med dine naboer med en forespørgsel på naborabat og vær med til at passe på miljøet samtidig med at du sparer penge.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Tune

Det skal være så nemt som muligt at få pudset vinduer, uanset om det er i privaten eller hos erhverv. Faktisk vil man helst ikke bruge for meget tænketid på det og derfor har Barepuds sørget for at gøre det nemt og enkelt for vores kunder. Mest fast aftale om vinduespudsning hos Barepuds slipper du for at tænke over om du nu lige huskede at bestille en vinduespudser og endda også for hvornår vi kommer næste gang. Du vælger nemlig helt selv intervallet og vi sørger for at give dig besked 3 dage før vi kommer, så du altid er forberedt.

Med fast aftale hos Barepuds er det muligt at spare op til 50% af prisen pr. vinduespudsningen. Du kan spare flere penge jo oftere vi kommer, men vi anbefaler at vi pudser dine vinduer mindst hver anden måned. Det gør vi fordi vi således kan holde dine vinduer rene hele tiden og skidtet ikke når at sætte sig alt for godt fast. De intervaller du kan vælge hos Barepuds er hver, hver anden, hver tredje, hver fjerde og hver sjette måned. Uanset om du vælger hver eller hver sjette måned er der penge at spare ift. at ringe efter os gang på gang.

Benyt vores tilbudsformular øverst på siden og få nemt og hurtigt et uforpligtende tilbud på vinduespudsningen eller kontakt os direkte via mail eller telefon hvis du har brug for at høre mere om dine muligheder.

Læs mere

Billig vinduespudser i Tune

Uanset om det er en billigere eller bedre vinduespudser du leder efter, kan Barepuds hjælpe dig. Hos Barepuds går vi nemlig ikke mindre op i vores arbejde og kvaliteten af det bare fordi vi er billige. Du kan stadig have høje forventninger til din vinduespudsning og behøver ikke bekymre dig om hvorvidt det er pengene værd. Hvordan du kan opnå den bedst mulige pris kan du læse mere om længere ned på siden.

Du kan også skrive til Barepuds med det samme for en god pris på pudsning af dine vinduer i Tune.

Læs mere

Vinduespudser Tune priser

Prisen på en vinduespudsning i Tune afhænger af mange ting og kan derfor svinge meget alt efter hvilke behov og ønsker du har til din vinduespudsning. Det betyder at Barepuds altid giver en basispris ud fra de samme par kriterier. Kriterierne er hovedsageligt hvor mange vinduer/ruder du ønsker at få pudset, kan de pudses med vaskeanlæg eller skal vi bruge skvis og med hvor ofte vil du have at Barepuds kommer og pudser dem. Vi ønsker selvfølgelig at tilpasse vinduespudsningen til dig, så du har mulighed for at tilkøbe ydelser som fx aftørring af udvendige karme. Prisen afhænger sidst, men absolut ikke mindst af hvorvidt du opretter en fast aftale med Barepuds og om du og dine naboer får pudset med samme interval. Dette kan du læse mere om i afsnittene herunder.

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig.

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Tune fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud