Vinduespudser Havdrup

Vinduespudser i Havdrup

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Havdrup

Er du på jagt efter en vinduespudser der pudser vinduer i Havdrup og som ovenikøbet er flink og kvalitetsbevidst? Så er Barepuds det helt rigtige sted at gå hen. Uanset hvilken opgave du har brug for at hjælp til så står Barepuds klar. Ingen opgave er for stor eller lille til en snak om hvordan vi på bedste måde kan hjælpe dig.

Vi kører ikke kun i Havdrup, men i hele jeres kommune og det resterende af Nordsjælland. Et par eksempler på andre byer vi pudser vinduer i er Solrød Strand, Karlslunde, Køge, Roskilde m.m. Er du interesseret i at se flere byer Barepuds pudser vinduer i, kan du kigger her.

Vil du i kontakt med Barepuds kan du kontakte os via kontaktoplysningerne herunder eller benytte dig af kontaktformularen for nem og hurtig kontakt til os.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Havdrup

Vil du både have glade naboer og rene vinduer? Så har Barepuds svaret på hvad du skal gøre. Hos Barepuds tilbyder vi nemlig naborabat til alle naboer der får pudset vinduer med samme interval. Hold dig derfor ikke tilbage med at gå sammen med dine naboer og bede om et tilbud med naborabat fra Barepuds. Vi står klar til at lave en den med fordelagtige aftale med jer.

Med naborabat, får du ikke bare den bedst mulige pris og bidrager til det gode naboskab. Du viser også at du tænker på miljøet. Når vi kun en gang skal køre til jeres vej i Havdrup sparer vi brændstof og dermed også på udledningen af Co2. 

Gå sammen med dine naboer og bed sammen om et tilbud med naborabat fra Barepuds. Vi er sikre på at vi kan finde en god løsning til jer.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Havdrup

Vil du gerne slippe for at bekymre dig om hvornår din vinduespudser kommer næste gang? Så skal du kontakte Barepuds for oprettelse af en fast aftale. Men fast aftale hos Barepuds behøver du ikke kontakte en vinduespudser hver gang dine vinduer er blevet beskidte igen. Vi kommer helt automatisk og så kan du ovenikøbet spare helt op til 50% af prisen alt efter hvilket interval du vælger. 

Du afgør hvor ofte du vil have pudset dine vinduer. Hos Barepuds er der mulighed for at vælge imellem at vi kommer forbi hver, hver 2. hver 3., hver 4. eller hver 6. måned. Hos Barepuds anbefaler vi at du får pudset dine vinduer mindste hver 2. måned for at kunne holde dem rene hele året rundt. Prisen pr. pudset afspejles blandt andet af hvor ofte du får pudset og du kan derfor spare penge pr. pudsning jo oftere du får pudset dine vinduer. Med fast aftale hos Barepuds sørger vi derudover for at du altid er informeret og forberedt 3 dage før vi kommer. 

Du har mulighed for selv at bestille en fast aftale via vores tilbudsformular, men har du brug for en uforpligtende snak om dine muligheder kan du kontakte os på mail eller telefon. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Læs mere

Billig vinduespudser i Havdrup

Leder du efter en billig løsning når det kommer til pudsning af dine vinduer? Så er du ikke alene. I Barepuds går vi op i at høre på vores kunder og vi har derfor gjort vores vinduespudsningerne så billige som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udover en i forvejen lav pris, kan du herunder se hvordan du selv kan gøre din pris endnu lavere ved hjælp af fx abonnement og/eller naborabat. 

Kontakt Barepuds med det samme hvis du ønsker et godt tilbud allerede nu eller har brug for yderligere informationer om vinduespudsning i Havdrup.

Læs mere

Vinduespudser Havdrup priser

Hvad skal du egentlig give for en vinduespudsning i Havdrup? Hvad din pris ender på kommer an på hvad du ønsker og forventer af din vinduespudsning. Når Barepuds laver tilbud er der et par grundlæggende ting vi kigger på – fx antallet af ruder, der skal pudses, om ruderne er nemme at komme til og hvorvidt der skal anvendes skvis eller vaskeanlæg. Udover basisprisen har du mulighed for at tilvælge tillægsydelse for en mindre ekstra pris som fx aftørring af udvendige karme. Der kan også forekomme tillæg hvis vinduespudseren fx skal benytte stige under vinduespudsningen. Vælger du at oprette en fast aftale hos Barepuds, falder prisen også jo kortere interval du vælger.

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig.

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Havdrup fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud