Vinduespudser Espergærde

Vinduespudser i Espergærde

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Espergærde

Mange mennesker kan ikke lide at pudse vinduer selv og får det derfor ikke gjort i deres travle hverdag. Selvom det ser let ud når professionelle pudser vinduer, efterlader man nemt både striber, løbere og mærker på glasset og ender derfor med ikke rigtig at være tilfreds med resultatet. Netop derfor eksisterer Barepuds. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din vinduespudsning for at gøre dit liv og hverdag bare lidt nemmere.

Vi pudser vinduer i mange byer, ikke kun Espergærde, men endda også resten af Helsingør Kommune. Du har måske allerede hørt om at vi pudser vinduer i byerne Humlebæk, Hellebæk, Nivå og Snekkersten. Er du interesseret i at se bare lidt flere at de byer vi pudser vinduer i, kan du se mere her.

Du kan også se vores kontaktoplysninger herunder eller bruge vores kontaktformular hvis du ønsker et gratis tilbud fra Barepuds.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Espergærde

Du har måske snakket med dine naboer om at kontakte en vinduespudser sammen, med henblik på at få en bedre pris. I så fald har Barepuds gode nyheder til jer. Vi elsker nemlig at bidrage til det gode naboskab og vi ønsker derfor at tilbyde alle de naboer, der får pudset med samme interval naborabat. Jo flere naboer I er om at gå sammen, jo bedre tilbud får I hver især fra Barepuds.

Fordelene ved naborabat vil ingen ende tage. Hvis Barepuds ikke kører ud til jeres område flere gange i løbet af en måned sparer vi på vores brændstof og dermed også på vores udledning af Co2. Det er naturligvis også en fordel for jer som kunder – hvem vil ikke gerne være med til at passe på klimaet. 

Kontakt os sammen med dine naboer med en forespørgsel på naborabat og vær med til at passe på miljøet samtidig med at du sparer penge.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Espergærde

Vil du slippe for at ringe efter vinduespudseren hver gang du skal have pudset dine vinduer? Opret en fast aftale med Barepuds og spar op til 50% på prisen af din vinduespudsning og slip for at skulle bekymre dig om hvornår vinduespudseren kommer næste gang. 

Med fast aftale hos Barepuds kan du vælge at få pudset vinduer hver, hver 2. hver 3., hver 4. eller hver 6. måned. Holder Barepuds dine vinduer rene året rundt, er der flest penge at spare og vi anbefaler derfor vinduespudsning mindst hver 2. måned. Med fast aftale får du desuden altid besked 3 dage før vi kommer og pudser din vinduer. 

Benyt vores tilbudsformular øverst på siden og få nemt og hurtigt et uforpligtende tilbud på vinduespudsningen eller kontakt os direkte via mail eller telefon hvis du har brug for at høre mere om dine muligheder.

Læs mere

Billig vinduespudser i Espergærde

En vinduespudsning behøver ikke fylde for meget i det månedlige budget og derfor har Barepuds gjort det så billigt som muligt at få pudset vinduer, uden at gå ned på den gode kvalitet. Du kan forvente at få besøg af en dygtig, stabil og flink vinduespudser på trods af den lave pris og hvordan det kan lade sig gøre, kan du læse mere om i afsnittene herunder.

Du kan også skrive til Barepuds med det samme for en god pris på pudsning af dine vinduer i Espergærde. 

Læs mere

Vinduespudser Espergærde priser

Som tidligere nævnt er vi hos Barepuds fokuserede på at holde vores priser i bund, så alle har råd til en vinduespudsning. For at sikre det bedste resultat og skåne miljøet bruger vi derfor de bedste produkter til at pudse dine vinduer. Dette påvirker dog ikke din pris. Beder du om et tilbud fra Barepuds kigger vi hovedsageligt på tre ting når vi skal give dig en pris. De tre ting er 1) hvor mange, 2) hvordan og 3) hvor ofte. Vi ønsker altså at vide hvor mange glas du ønsker at få pudset, hvordan kan vi pudse dem samt hvor ofte de skal pudses. Andre aspekter, der kan påvirke din pris, er hvor nemt tilgængelige vinduerne er. Er der fx brug for at vores vinduespudser benytter sig af stige når vinduerne skal pudses, kan der forekomme tillæg til prisen. De steder hvor du selv kan justere prisen er ved tillægsydelser som fx aftørring af karme eller hvis vinduerne skal pudses både udvendig og indvendig. Ønsker du et mere præcist svar på hvad din vinduespudsning kommer til at koste, bedes du kontakte Barepuds og oplyse ovenstående. Hvordan du ønsker at kontakte Barepuds er helt op til dig. Du kan læse mere om mulighederne herunder.

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig. 

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Espergærde fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud