Vinduespudser Tikøb

Vinduespudser i Tikøb

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Tikøb

Ønsker du og dine naboer at opnå den bedst mulige pris på vinduespudsning? Så er vores naborabat den helt rigtige løsning for jer. Får du og dine naboer pudset vinduer hos Barepuds med samme interval, kan I opnå naborat. Gå derfor sammen med så mange af dine naboer som muligt og få et godt tilbud hos Barepuds. 

Indgår du og dine naboer sammen aftale med Barepuds, får I ikke bare den bedste pris med naborabat. I er i så fald også med til at passe på miljøet. Vi sparer brændstof på kørsel og udleder dermed mindre Co2.

Kontakt Barepuds og vi giver dig og dine naboer den skarpeste og mest miljøvenlige pris.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Tikøb

Hvis du ønsker den billigste pris på vinduespudsning eller måske bare gerne vil være bedre venner med din nabo, så kan Barepuds hjælpe dig med begge dele igennem vores tilbud om naborabat. For at opnå naborabat kræves det kun at du og din nabo vil have pudset vinduer med det samme mellemrum, fx, hver eller hver anden måned. Endnu bedre er det hvis I er mange naboer der går sammen, for så er der flere penge at spare som kan bruges på mere sjove ting end vinduespudsning.

Fordelene ved naborabat slutter ikke der. Hvis Barepuds kun behøver at køre ud til jeres område en gang, passer vi nemlig på miljøet. Der bliver ikke udledt nært så meget Co2 på grund af det mindre forbrug af brændstof og hvem synes ikke det lyder som en god idé?

Kontakt os sammen med dine naboer med en forespørgsel på naborabat og vær med til at passe på miljøet samtidig med at du sparer penge.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Tikøb

Vil du slippe for at ringe efter vinduespudseren hver gang du skal have pudset dine vinduer? Opret en fast aftale med Barepuds og spar op til 50% på prisen af din vinduespudsning og slip for at skulle bekymre dig om hvornår vinduespudseren kommer næste gang. 

Med fast aftale hos Barepuds kan du vælge at få pudset vinduer hver, hver 2. hver 3., hver 4. eller hver 6. måned. Holder Barepuds dine vinduer rene året rundt, er der flest penge at spare og vi anbefaler derfor vinduespudsning mindst hver 2. måned. Med fast aftale får du desuden altid besked 3 dage før vi kommer og pudser din vinduer. 

Benyt vores tilbudsformular øverst på siden og bed hurtigt selv om en en fast aftale på vinduespudsning hos Barepuds eller kontakt os pr. mail eller telefon for en uddybende samtale.

Læs mere

Billig vinduespudser i Tikøb

Skal din vinduespudser i Tikøb også være billig? Så er en aftale med Barepuds det helt rigtige for dig. Hos Barepuds får du en billig vinduespudsning af høj kvalitet. Læs hvordan du kan spare endnu flere penge på en allerede billig vinduespudsning længere nede på siden med en fast aftale og naborabat hos Barepuds. 

Kontakt Barepuds allerede i dag, for et tilbud på billig vinduespudsning i Tikøb.

Læs mere

Vinduespudser Tikøb priser

Hvad koster det at få pudset vinduer i Tikøb? Prisen for din vinduespudsning afhænger af dine behov og ønsker. Hos Barepuds vurderer vi primært din pris på vinduespudsning ud fra antal ruder, hvorvidt vinduerne er nemt tilgængelige og om der skal bruges skvis eller vaskeanlæg. Vælger du at få pudset dine vinduer med et kortere interval vil prisen pr. vinduespudsning også falde derefter. Hvilke intervaller du har mulighed for at vælge imellem kan du læse mere om herunder. Ønsker du at tilføje tillægsydelser til din vinduespudsning såsom aftørring af udvendige karme eller er det nødvendigt for vores vinduespudser at bruge stige, kan der forekomme tillæg på prisen af pudsningen.

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig.

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Tikøb fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud