Vinduespudser Smørum

Vinduespudser i Smørum

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Smørum

Hos Barepuds forstår vi vigtigheden af at have rene vinduer. Derfor er nogen af nøgleordene hos Barepuds kvalitet og høj service. Vores vinduespudsere er erfarne og garanterer et godt resultat hver gang uanset om du ringer efter os for hjælp til en lille eller stor opgave.

Barepuds klarer ikke bare opgaver i Smørum, men også resten af Nordsjælland. Et udsnit af hvor vi allerede kommer er Ballerup, Stenløse, Taastrup, Glostrup med flere. Har du, eller kender du nogen, der har brug for en vinduespudser et andet sted, kan du se hele vores liste over byer vi pudser i her.

Du kan også se vores kontaktoplysninger herunder eller bruge vores kontaktformular hvis du ønsker et gratis tilbud fra Barepuds.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Smørum

Får du pudset dine vinduer af Barepuds eller gør din nabo? Så er du måske kvalificeret til vores naborabat der kan spare dig mange penge ved hver vinduespudsning. Med naborabat er det blot et krav at I får pudset jeres vinduer med samme interval. Men jo flere I går sammen om at pudset vinduer, desto billigere bliver det også for jer her især at få rene vinduer.

Når du og dine naboer får pudset vinduer med samme interval, behøver Barepuds kun at køre ud til jeres vej én gang. Barepuds sparer derfor på pengene, brændstoffet og udledningen af Co2, hvorfor du som kunde også både kan spare penge og være med til at tænke på miljøet.

Kontakt os sammen med dine naboer med en forespørgsel på naborabat og så finder vi den bedste pris der matcher jeres behov.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Smørum

Hos Barepuds forstår vi vigtigheden af at have rene vinduer året rundt. Er du kunde hos os kan du derfor helt selv bestemme hvor tit vi skal komme. Det er muligt at spare op til 50% hvis du bestiller en fast aftale hos Barepuds. På den måde slipper du for at ringe efter os fra gang til gang, og både du og Barepuds sparer dermed ressourcer, tid og penge.

For at have rene vinduer året rundt og for at du kan opnå den mest fordelagtige pris hos Barepuds, anbefaler vi at vi pudser dine vinduer mindst hver anden måned. Pudser vi dem hver anden måned, når snavset ikke at sætte sig alt for godt fast og vi sparer derfor ressourcer fra gang til gang og du sparer penge. Ønsker du et andet interval kan du vælge at få pudset dem hver, hver anden, hver tredje, hver fjerde eller hver sjette måned. Uanset hvilket interval du vælger, får du besked 3 dage før vi pudser dine vinduer.

Benyt vores tilbudsformular øverst på siden og få nemt og hurtigt et uforpligtende tilbud på vinduespudsningen eller kontakt os direkte via mail eller telefon hvis du har brug for at høre mere om dine muligheder.

Læs mere

Billig vinduespudser i Smørum

En vinduespudsning i Smørum behøver ikke være dyr. Barepuds sørger nemlig for en billig vinduespudsning af en flink vinduespudser uden du behøver at sænke dine forventninger til vinduespudsningen. Hvordan tænker du måske? Barepuds tilbyder flere løsninger som fx fast aftale om vinduespudsning eller naborabat. Begge dele er med til at sikre dig den bedste pris. 

Find din pris og bestil en vinduespolering til privaten i Smørum via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere

Vinduespudser Smørum priser

Det er meget forskelligt hvad en vinduespudsning koster i Smørum. Hos Barepuds ønsker vi at møde dine behov og din pris kan derfor afhænge derefter. Vi giver dig i første omgang en pris alt efter hvor mange glas du ønsker pudset, hvor nemt vi kan komme til dem når de skal pudses og hvorvidt vi kan bruge vaskeanlæg eller om der skal bruges skvis. Kan vi benytte vaskeanlæg, giver vi en bedre pris da vi kan arbejde hurtigere og mere effektivt. Med brugen af vaskeanlæg er kvaliteten ovenikøbet bedre end med sæbe og skvis. Vælger du at have en fast aftale med Barepuds, kan du også spare penge pr. vinduespudsning. Du kan derimod også vælge en mere fleksibel løsning og selv vælge tidspunkt fra gang til gang. Dette vil dog afspejles i prisen. 

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig.

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Smørum fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud