Vinduespudser Måløv

Vinduespudser i Måløv

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Måløv

Har du brug for en ny vinduespudser i Måløv, der både flink og går op i sit arbejde? Så har du fundet den helt rigtige. Barepuds tager sig af opgaver hos både private og erhverv. Uanset om din vinduespudseropgave er stor, lille, indvendig eller udvendig kan du kontakte Barepuds. 

Barepuds pudser ikke bare vinduer i Måløv, men hele området omkring samt resten af Nordsjælland. Vi kommer fx også i Smørum, Ganløse, Værløse, Ballerup m.m. Har du brug for at se en længere liste over de byer Barepuds pudser vinduer i, kan du se mere her.

Du kan også se vores kontaktoplysninger herunder eller bruge vores kontaktformular hvis du ønsker et gratis tilbud fra Barepuds.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Måløv

Får du pudset dine vinduer af Barepuds eller gør din nabo? Så er du måske kvalificeret til vores naborabat der kan spare dig mange penge ved hver vinduespudsning. Med naborabat er det blot et krav at I får pudset jeres vinduer med samme interval. Men jo flere I går sammen om at pudset vinduer, desto billigere bliver det også for jer her især at få rene vinduer.

Når du og dine naboer får pudset vinduer med samme interval, behøver Barepuds kun at køre ud til jeres vej en gang. Barepuds sparer derfor på pengene, brændstoffet og udledningen af Co2, hvorfor du som kunde også både kan spare penge og være med til at tænke på miljøet.

Kontakt os sammen med dine naboer med en forespørgsel på naborabat og vær med til at passe på miljøet samtidig med at du sparer penge.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Måløv

Vil du gerne slippe for at bekymre dig om hvornår din vinduespudser kommer næste gang? Så skal du kontakte Barepuds for oprettelse af en fast aftale. Men fast aftale hos Barepuds behøver du ikke kontakte en vinduespudser hver gang dine vinduer er blevet beskidte igen. Vi kommer helt automatisk og så kan du ovenikøbet spare helt op til 50% af prisen alt efter hvilket interval du vælger. 

Du afgør hvor ofte du vil have pudset dine vinduer. Hos Barepuds er der mulighed for at vælge imellem at vi kommer forbi hver, hver 2. hver 3., hver 4. eller hver 6. måned. Hos Barepuds anbefaler vi at du får pudset dine vinduer mindste hver 2. måned for at kunne holde dem rene hele året rundt. Prisen pr. pudset afspejles blandt andet af hvor ofte du får pudset og du kan derfor spare penge pr. pudsning jo oftere du får pudset dine vinduer. Med fast aftale hos Barepuds sørger vi derudover for at du altid er informeret og forberedt 3 dage før vi kommer. 

Benyt vores tilbudsformular øverst på siden og få nemt og hurtigt et uforpligtende tilbud på vinduespudsningen eller kontakt os direkte via mail eller telefon hvis du har brug for at høre mere om dine muligheder.

Læs mere

Billig vinduespudser i Måløv

Når man leder efter en vinduespudser er det vigtigt at man er tilfreds med det resultat de levere. For at vi som vinduespudser altid kan møde dine forventninger er kvalitet derfor altid en høj prioritet for Barepuds. Mange tænker at det betyder at vinduespudsning bliver nødt til at koste mange penge før resultatet er rigtig god. Sådan er det ikke hos Barepuds. Vi går efter det bedst mulige resultat når det kommer til pudsningen af dine vinduer. Men det betyder ikke at vi sætter prisen unødigt op. Hvordan det er muligt for os at holde prisen ned kan du læse mere om længere nede på siden.

Du kan også skrive til Barepuds med det samme for en god pris på pudsning af dine vinduer i Måløv.

Læs mere

Vinduespudser Måløv priser

Prisen på en vinduespudsning kan være meget forskellig alt efter hvad du ønsker og forventer af vinduespudsningen. Hos Barepuds giver vi i første omgang en pris ud fra tre hovedkriterier: 1) hvor mange glas ønsker du at få pudset, 2) hvor nemt er det for vores vinduespudser at nå glassene og 3) hvordan kan vi pudse glassene – med skvis eller med vaskeanlæg? Når basisprisen er på plads har du mulighed for at tilvælge forskellige ydelser. Det kan fx være at du ønsker at vi også aftørrer de udvendige karme på dine vinduer. Dette vil lægge et lille tillæg på prisen. Du har mulighed for at varierer pudsningen fra gang til gang, så længe det aftales med Barepuds inden vi kommer og pudser dine vinduer. Det kan fx være at vi nogen gange skal pudse dine vinduer indvendig og andre gange skal vi ikke. Ønsker du en mere præcis vurdering af en pris på en vinduespudsning hos dig er du velkommen til at kontakte os.

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig.

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Måløv fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud