Vinduespudser Hørsholm

Vinduespudser i Hørsholm

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Hørsholm

Leder du efter en vinduespudser til at pudse dine vinduer så du kan kigge ud på smukke Hørsholm? Så står Barepuds klar til at hjælpe dig med vinduespudsning af høj kvalitet. Uanset om du skal have pudset privat eller hos erhverv kan du ringe til Barepuds og forvente at få et godt tilbud.

Barepuds pudser ikke kun vinduer i Hørsholm. Vi pudser vinduer i hele jeres kommune samt resten af Nordsjælland. Vi kommer fx i byerne Lyngby, Gentofte, Fredensborg, Helsingør m.m. Leder du efter andre områder vi pudser vinduer i, kan du kigge på listen her.

Du kan også se vores kontaktoplysninger herunder eller bruge vores kontaktformular hvis du ønsker et gratis tilbud fra Barepuds.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Hørsholm

Hvis du ønsker den billigste pris på vinduespudsning eller måske bare gerne vil være bedre venner med din nabo, så kan Barepuds hjælpe dig med begge dele igennem vores tilbud om naborabat. For at opnå naborabat kræves det kun at du og din nabo vil have pudset vinduer med det samme mellemrum, fx, hver eller hver anden måned. Endnu bedre er det hvis I er mange naboer der går sammen, for så er der flere penge at spare som kan bruges på mere sjove ting end vinduespudsning.

Fordelene ved naborabat slutter ikke der. Hvis Barepuds kun behøver at køre ud til jeres område en gang, passer vi nemlig på miljøet. Der bliver ikke udledt nært så meget Co2 på grund af det mindre forbrug af brændstof og hvem synes ikke det lyder som en god idé?

Kontakt os sammen med dine naboer med en forespørgsel på naborabat og vær med til at passe på miljøet samtidig med at du sparer penge.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Hørsholm

Mange har i dag travlt med at få hverdagen til at løbe rundt. Lange arbejdsdage og så vil man gerne bare hjem og hygge med familien. Med fast aftale hos Barepuds kan du slippe for en af de ting der fylder i hverdagen – at skulle ringe efter en vinduespudser hver gang der er brug for ham. Med fast aftale kommer vi nemlig helt af os selv i det interval du som kunde har valgt. Du behøver ikke at ringe efter os og du slipper for altid kun lige at nå det i sidste øjeblik. Vi sørger for at du altid får besked 3 dage før vi kommer og pudser dine vinduer, så du har mulighed for at være forberedt. Når vi er færdige kan du endnu engang blot nyde de skinnende glas.

Skal glassene skinne året rundt er det bedst at få pudset dem med et kortere interval. Du tænker måske at det bliver alt for dyrt, men hos Barepuds kan du faktisk sparer penge pr. pudsning på at få pudset dem med et kortere interval. Når vi pudser dine vinduer ofte, undgår du længerevarende skidt og snavs, der kan være svært at få af. Bliver de pudset jævnligt bruger vi mindre vand og sæbe og du sparer penge. Vi plejer at sige at det er bedst at få pudset glassene mindst hver anden måned. Prisen afspejles altså af om du vil have pudser oftere eller sjældnere. I vores faste aftale tilbyder vi primært pudsning hver, hver anden, hver tredje, hver fjerde eller hver sjette måned, men har du brug for et andet interval er vi også åbne for at tage en snak om det for at se hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Benyt vores tilbudsformular øverst på siden og få nemt og hurtigt et uforpligtende tilbud på vinduespudsningen eller kontakt os direkte via mail eller telefon hvis du har brug for at høre mere om dine muligheder.

Læs mere

Billig vinduespudser i Hørsholm

I mange tilfælde hænger pris og kvalitet sammen. Lav pris, lav kvalitet og høj pris, høj kvalitet. Hos Barepuds går vi efter lav pris og høj kvalitet. Vi har sørget for at prisen ikke afgør kvaliteten af din vinduespudsning. Vi sørger nemlig for at vores vinduespudsere pudser dine vinduer med en perfektionistisk tilgang, så du ikke behøver være bekymret for resultatet de efterlader trods en lav pris. Hvordan det er muligt med den forretningsmodel, kan du læse mere om i afsnittene ’Fast aftale på vinduespudsning Hørsholm’ og ’Opnå naborabat i Hørsholm’.

Du kan også skrive til Barepuds med det samme for en god pris på pudsning af dine vinduer i Hørsholm. 

Læs mere

Vinduespudser Hørsholm priser

Hos Barepuds har vi fokus på et godt og sundt miljø hvorfor vi gør en ekstra indsats for at benytte miljøskånende produkter til vores vinduespudsninger. Vores valg af produkter handler dog kun om at sikrer os at du som kunde efterlades med det bedste resultat efter vinduespudsningen – produkterne afgør ikke prisen. Hos Barepuds kigger vi nemlig hovedsageligt efter tre ting når vi afgør hvad prisen på din vinduespudsning skal være. De tre kriterier vi kigger på er for det første for mange glas du ønsker at få pudset, for det andet om glassene er nemme at tilgå og for det tredje hvordan vi kan pudse din vinduer. Vi har både mulighed for at pudse dine vinduer med skvis og med vaskeanlæg, hvilket afhænger af dine vinduer. Henvender du dig til Barepuds for et tilbud er du velkommen til at sende din adresse, antallet af de glas du ønsker pudset, samt billeder af glassene, der skal pudses. Så har vi mulighed for at vurdere opgaven på afstand og deraf vende tilbage med en pris til dig. Viser det sig at vinduerne ikke er så nemt tilgængelige og vores vinduespudser derfor skal benytte sig at stige kan der forekomme ekstra tillæg på prisen. Du har også selv mulighed for at tilføje tillægsydelser hvis du fx ønsker at vi skal aftørre de udvendige vindueskarme efter vi har pudse dine vinduer.

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig.

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Hørsholm fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud