Vinduespudser Hillerød

Vinduespudser i Hillerød

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Hillerød

Mange mennesker kan ikke lide at pudse vinduer selv og får det derfor ikke gjort i deres travle hverdag. Selvom det ser let ud når professionelle pudser vinduer, efterlader man nemt både striber, løbere og mærker på glasset og ender derfor med ikke rigtig at være tilfreds med resultatet. Netop derfor eksisterer Barepuds. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din vinduespudsning for at gøre dit liv og hverdag bare lidt nemmere.

Vi pudser vinduer i mange byer, ikke kun Hillerød, men endda også resten af Hillerød. Du har måske allerede hørt om at vi pudser vinduer i byerne Helsinge, Fredensborg, Lynge og Farum. Er du interesseret i at se bare lidt flere at de byer vi pudser vinduer i, kan du se mere her.

Du kan også se vores kontaktoplysninger herunder eller bruge vores kontaktformular hvis du ønsker et gratis tilbud fra Barepuds.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Hillerød

Hos Barepuds er der to ting vi går meget op i. Den første ting er glade og tilfredse kunder, imens den anden ting er at udnytte vores ressourcer optimalt så vi kan passe på miljøet. Vi har endda fundet en måde hvorpå de to ting kan kombineres. Hos Barepuds har du og dine naboer nemlig mulighed for sammen at bede om et tilbud på vinduespudsning og det kan I spare penge på. Jo flere naboer I går sammen, jo flere penge kan I faktisk spare hver især.

Når Barepuds planlægger vores vinduespudserruter går vi altid op i at udnytte ressourcerne så godt som muligt, så vi kan passe på miljøet. Når I, i nabolaget, går sammen om vinduespudsning bruger vi ikke unødigt brændstof på at kører til jeres område mere end højst nødvendigt. På den måde udleder vi så lidt Co2 som muligt og vi skåner miljøet. Der kommer i dag mere og mere fokus på at passe på miljøet og du og dine naboer har mulighed for at give den ekstra omtanke ved at vælge Barepuds som jeres vinduespudser.

Kontakt os sammen med dine naboer med en forespørgsel på naborabat og vær med til at passe på miljøet samtidig med at du sparer penge.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Hillerød

Det der gør den største forskel for en god vinduespudsning er naturligvis erfaringen med det og det har vi hos Barepuds. En anden ting, der gør en stor forskel er at vinduerne bliver pudset regelmæssigt. Går der for lang tid imellem vinduerne bliver pudset fra gang til gang, sætter unødigt snavs sig alt for godt fast og det kan dermed være svært at få dem rigtigt rene efter en pudsning. Barepuds har løsningen på problemet. Vi har nemlig gjort det muligt at få pudset dine vinduer regelmæssigt med en fast aftale hos Barepuds. Med en fast aftale hos os skal du bare vælge hvornår vi skal komme første gang og hvilket interval vi skal pudse dine vinduer i. Derudover kan du læne dig tilbage og bruge din tid på sjovere ting end af pudse vinduer. 

Hos Barepuds er der flere fordele ved at oprette en fast aftale. Du har mulighed for at vælge imellem at på pudset vinduer i intervallerne hver, hver anden, hver tredje, hver fjerde eller hver sjette måned. Derudover er det muligt for dig at spare op til 50% af prisen på din vinduespudsning alt efter hvilket interval du vælger hos os. Jo oftere du får pudset vinduerne, jo billigere bliver vores tilbud til dig. Uanset hvilket interval du vælger sørger vi for at du altid er forberedt på at vi kommer og du får derfor altid besked 3 dage før vi pudser dine vinduer. Der er ingen binding når du opretter en fast aftale hos Barepuds. Eventuelle ændring skal blot informeres senest 1 dag inden vi pudser vinduerne så vi har mulighed for at planlægge dine ændringer.

Benyt vores tilbudsformular øverst på siden og få nemt og hurtigt et uforpligtende tilbud på vinduespudsningen eller kontakt os direkte via mail eller telefon hvis du har brug for at høre mere om dine muligheder.

Læs mere

Billig vinduespudser i Hillerød

Du tænker måske at det skal være dyrt at finde en rigtig god vinduespudser. Sådan hænger det ikke sammen hos Barepuds. Vi går først og fremmest op i at vores vinduespudsere skal efterlade et strålende og skinnende resultat. Vi går ikke på kompromis med den gode kvalitet. På samme tid sørger vi for ikke at hæve prisen på vinduespudsningen så alle har mulighed for at være med og bestille en vinduespudsning hos os. Har du brug for flere beviser på at vi holder prisen ned og især hvordan det er muligt for at gøre det? Kontakt os for et tilbud eller læs mere om de løsninger Barepuds tilbyder herunder.

Du kan også skrive til Barepuds med det samme for en god pris på pudsning af dine vinduer i Hillerød. 

Læs mere

Vinduespudser Hillerød priser

Vi har fokus på et sundt og godt miljø og vi fokuserer derfor hos Barepuds på at gøre brug af de helt rigtige produkter, der skåner miljøet, når vi pudser dine vinduer. De produkter vi vælger at bruge under vores vinduespudsninger afgør kun kvaliteten af det gode og flotte resultat vi efterlader hos vores kunder. De afgør ikke det tilbud og den pris vi giver dig på vinduespudsningen. Beder du om et tilbud fra Barepuds har vi derimod primært brug for oplysninger om følgende ting. Nemlig hvor mange glas du ønsker at vi pudser i dit hjem eller erhvervslokale samt med hvilket interval du ønsker at vi pudser dem i. Andre oplysninger der kan være vigtige og afgøre prisen er hvorvidt vinduerne er nemme at komme til, er der brug for stige når vi pudser dem og kan vi pudse vinduerne med vaskeanlæg eller skal vi bruge skvis. Kontakter du Barepuds pr. mail eller telefon kan du nemt oplyse den ovenstående ting og vi kan hurtigt vende tilbage med en pris til dig. Har du brug for flere oplysninger om hvordan Barepuds giver priser og hvordan du kan spare på prisen af din vinduespudsning, kan du læse mere herunder i afsnittene om fast aftale og naborabat hos Barepuds.

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig. 

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Hillerød fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud