Vinduespudser Birkerød

Vinduespudser i Birkerød

Bestil dit tilbud her

Barepuds - Vinduespudsere

Vinduespudser i Birkerød

Har du for travlt til at nå at pudse dine vinduer selv eller vil du bare gerne have tid til mere sjove ting i din hverdag og weekend. Så er du ikke alene og derfor er Barepuds klar til at hjælpe dig med det du har brug for hjælp til hjemme hos dig. Barepuds pudser også vinduer hos erhverv, så uanset hvilken opgave der skal løses kan du ringe til os.

Er du nysgerrig på hvor Barepuds ellers pudser vinduer? Barepuds klarer opgaver i hele Birkerød kommune og det resterende af Nordsjælland. Et par eksempler er byerne Farum, Herlev, Holte og Værløse, men har du brug for at se en længere liste over nogen af de byer vi pudser vinduer i, kan du klikke her.

Har du brug for mere info om Barepuds og vores vinduespudsning i Birkerød, kan du se herunder eller kontakte os direkte pr. mail eller telefon for en uforpligtende snak.

Fordele ved Barepuds

Opnå naborabat i Birkerød

Barepuds ved hvor meget et godt forhold til ens naboer betyder. Derfor har vi en ordning, der bidrager til den gode stemning i nabolaget – nemlig naborabat. Med naborabat kan du og dine naboer få den bedst mulige pris på jeres vinduespudsning hvis I får pudset med samme interval. Når vi ikke kører til jeres område flere gange end nødvendigt, sparer vi penge og den besparelse vil vi gerne dele med jer.

Udover den økonomiske besparelse ved at kører mindre, skåner både du, dine naboer og Barepuds miljøet, da vi udleder mere Co2 når vi ikke kører for meget frem og tilbage. Sammen med miljøskånende produkter er naborabat derfor blot nogen af de tiltag Barepuds har taget for at vi kan passe bedre på vores alles hjem. Hvem vil ikke gerne være en del af det?

Tag derfor allerede en snak med dine naboer i dag og bed Barepuds kontakte jer for den mest fordelagtige og miljøvenlige pris.

Hvordan gør jeg?

Naborabat hos Barepuds
Vinduespudser som fast aftale

Fast aftale på vinduespudsning i Birkerød

Mange har i dag travlt med at få hverdagen til at løbe rundt. Lange arbejdsdage og så vil man gerne bare hjem og hygge med familien. Med fast aftale hos Barepuds kan du slippe for en af de ting der fylder i hverdagen – at skulle ringe efter en vinduespudser hver gang der er brug for ham. Med fast aftale kommer vi nemlig helt af os selv i det interval du som kunde har valgt. Du behøver ikke at ringe efter os og du slipper for altid kun lige at nå det i sidste øjeblik. Vi sørger for at du altid får besked 3 dage før vi kommer og pudser dine vinduer, så du har mulighed for at være forberedt. Når vi er færdige kan du endnu engang blot nyde de skinnende glas.

Skal glassene skinne året rundt er det bedst at få pudset dem med et kortere interval. Su tænker måske at det bliver alt for dyrt, men hos Barepuds kan du faktisk sparer penge pr. pudsning på at få pudset dem med et kortere interval. Når vi pudser dine vinduer ofte, undgår du længerevarende skidt og snavs, der kan være svært at få af. Bliver de pudset jævnligt bruger vi mindre vand og sæbe og du sparer penge. Vi plejer at sige at det er bedst at få pudset glassene mindst hver anden måned. Prisen afspejles altså af om du vil have pudser oftere eller sjældnere. I vores faste aftale tilbyder vi primært pudsning hver, hver anden, hver tredje, hver fjerde eller hver sjette måned, men har du brug for et andet interval er vi også åbne for at tage en snak om det for at se hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Uanset om du er parat til at bestille en fast aftale med det samme eller om du har brug for mere vejledning, sidder Barepuds klar til at hjælpe dig ved mailen og telefonen. 

Læs mere

Billig vinduespudser i Birkerød

Vi er klar over at vinduespudsning for mange blot skal gøres for at holde en rent hjem og derfor behøver prisen ikke at være for høj når du bestiller en vinduespudsning. Den tanke er vi hos Barepuds helt med på. Måske leder du derfor efter en vinduespudser der kan gøre det billigere end din nuværende vinduespudser. Du er altid velkommen til at ringe til Barepuds for en uforpligtende samtale. Måske kan vi hjælpe med en bedre pris på din vinduespudsning. Du kan også læse mere om herunder hvordan Barepuds er med til at sørge for at du kan opnå den lavest mulige pris.

Er du klar til at bestille en vinduespudsning hos Barepuds så kontakt os med det samme og vi vender tilbage med den bedst mulige pris.

Læs mere

Vinduespudser Birkerød priser

Hos Barepuds ønsker vi altid at tilbyde vores kunder den bedst mulige pris og vi kan derfor ikke give dig en pris på hvad din vinduespudsning kommer til at koste allerede nu. Vi kan dog fortælle hvilke parametre vi vurdere din pris ud fra. Når Barepuds giver sine kunder en pris på vinduespudsning, kigger især på de tre følgende ting: 1) hvor mange glas ønsker du at få pudset, 2) hvor nemt er det for vores vinduespudser at nå glassene og 3) hvordan kan vi pudse glassene – med skvis eller med vaskeanlæg? Så snart disse tre ting er afklaret – det kan gøres over telefon, via mail eller ved et personligt besøg på din adresse – kan vi give dig din pris og så har du også mulighed for at vælge tillægsydelser. Det kan være at du ønsker ekstra snavs, fx maling fra glassene, fjernet ved en enkelt pudsning eller måske ønsker du at vi hver gang aftørre de udvendige karme på dine vinduer efter vinduespudsningen. Intet problem – det klarer Barepuds!

Se øverst på denne side og benyt vores tilbudsformular. Modtag hurtigt og nemt prisen på din vinduespudsning eller kontakt os direkte pr. mail hvis det er bedst for dig. Er du i tvivl om noget er du også velkommen til at kontakte os på telefonen så vi hurtigt kan vejlede dig. 

Læs mere

Kontakt os

Har du flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du får et tilbud på vinduespudsning i Birkerød fra Barepuds? Så kan du kontakte os via mail, telefon eller benyt vores kontaktformular på siden 'kontakt'. Du kan også bestille et tilbud direkte ved at klikke på tilbudsformularen herunder.

Ring til os

+45 60 533 174

Mandag, tirsdag, torsdag: 9-16
Onsdag & fre-søn: lukket

Bestil et tilbud

Tilbudsformular

Her kan du bestille et
uforpligtende tilbud