Barepuds – Vinduespudser Sjælland

Om os

Velkommen

Velkommen til Barepuds! Vi samarbejder med både privat- og erhvervskunder og vi står derfor altid klar til at tilbyde dig vinduespudsning af enten din private bolig eller erhvervslokale.

Naborabat hos Barepuds
Naborabat hos Barepuds

Om os

Virksomheden blev etableret i 2020 og er en virksomhed i konstant vækst. Barepuds kunder er beliggende på store dele af Sjælland og spænder over både villaer, lejligheder og butikker.

Barepuds har kontor og lager i Valby, men vores dygtige medarbejdere holder sig så vidt muligt i deres egne lokalområder. Derfor kan du altid få hjælp af en lokal og erfaren medarbejder til en skarp pris.

Mange af vores kunder har været hos os lige siden vi blev etableret. For os er et godt samarbejde med vores kunder altafgørende og vi sætter derfor en stor ære i altid at levere en service af høj kvalitet som du som kunde kan være tilfreds med.

Vores team

Barepuds består af tre medarbejdere. Når vi kommer og pudser dine vinduer, kan du møde vores to dygtige vinduespudsere Christoffer og Scott. Har du spørgsmål til din vinduespudsning, sidder Laura klar til at hjælpe dig på kontoret.
Vi glæder os til at møde dig!

christoffer
Christoffer
Ejer & Vinduespudser
christoffer
Scott
Vinduespudser
laura
Laura
Kundeservice